Diari Més

Successos

Detenen un lladre que escalava façanes per robar en pisos de Barcelona

L'arrestat es desplaçava en un patinet elèctric per cometre els assalts

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, mossosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 19 anys i de nacionalitat marroquina per robar en dos pisos de l'Eixample de Barcelona. El presumpte lladre va accedir als habitatges escalant per la façana. Els fets es remunten a la matinada del 28 de maig, quan la policia catalana va ser alertada de que s'havia produït un robatori en un domicili del carrer Castillejos. L'individu va accedir a l'habitatge per la finestra de la cuina i va agredir una de les persones que hi vivien amb un ordinador. Acte seguit va fugir per on havia entrat amb un patinet elèctric. L'home va ser localitzat poc després per la policia catalana i en escorcollar-lo va trobar el moneder d'una dona que feia poques hores també havia patit un robatori a casa seva.
L'assalt a l'habitatge del carrer Castillejos va tenir lloc cap a un quart de dues de la matinada del 28 de maig. El lladre va ser sorprès per les persones que vivien a l'habitatge que es van alertar en sentir sorolls. En veure's acorralat, l'assaltant va agredir amb un ordinador un home, que va patir diverses ferides al braç. Tot seguit, va fugir per la finestra per on havia entrat al pis i es va allunyar ràpidament en un patinet elèctric.

Fins al lloc s'hi van desplaçar diverses dotacions policials que van localitzar un jove que es corresponia amb la descripció facilitada per la víctima. Els agents el van identificar i en escorcollar-lo li van trobar un moneder, dins del qual hi havia la documentació d'una dona.

Davant aquests fets, els Mossos van localitzar la titular de la documentació que els va explicar que havia patit un robatori al seu domicili de la Gran Via feia poques hores. La dona s'havia despertat en sentir sorolls a l'interior del domicili i va enxampar 'in fraganti' l'home, que va saltar pel balcó.

Per tot plegat, el jove va ser detingut com a presumpte autor de dos robatoris a domicili, un d'ells amb violència, i per l'apropiació indeguda del patinet elèctric, ja que no ha pogut acreditar que fos seu.

Els Mossos han obert una investigació per comprovar si el detingut pot estar implicat en altres fets similars comesos a la ciutat de Barcelona.

tracking