Diari Més

Successos

Apallissa al seu fill perquè vol ser músic i no estudiar carrera universitària

L'atestat conté diverses fotografies fetes al jove en el moment de presentar la denúncia, en les quals s'adverteixen lesions en coll, esquena i en una cama

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un home com a presumpte autor de la profanació de les tombes

Detingut un home per la profanació de les tombes d'un policia i un guàrdia civil a Montcada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 17 anys ha denunciat en una comissaria de la Regió de Múrcia que el seu pare li va colpejar en diverses parts del cos amb una barra de PVC en insistir que volia ser músic de professió i no cursar estudis universitaris, que és el desig dels seus progenitors.

Les diligències, a les quals ha tingut accés Efe, assenyalen que el cas va arribar a un jutjat d'instrucció de guàrdia, que ha acordat l'arxiu del procediment perquè el menor no va voler ratificar la seva denúncia per a no perjudicar el pare.

El menor va assegurar als agents que van recollir la seva denúncia que fa al voltant d'un mes, en estar acabant els estudis de Batxillerat i haver de prendre una decisió quant a si volia anar a la universitat, va acabar confessant als seus pares que volia canalitzar el seu futur cap a la música.

Encara que al principi semblaven acceptar-ho, aviat van començar les discussions, ja que els progenitors li insistien que fes una carrera universitària, ja que havien invertit molt en la seva formació, mentre que ell es mantenia en la seva decisió de ser músic.

També li van insistir que el que podia fer era triar una titulació universitària i, al mateix temps, amb caràcter secundari, dedicar-se al que considera que és la seva vocació.

L'incident ocorregut ara, en el qual el menor va resultar amb lesions de les quals va ser atès en un centre mèdic, es va iniciar en la cuina de l'habitatge familiar, quan la mare va considerar que li havia faltat al respecte a l'obrir una nova discussió pel mateix tema.

Va ser llavors quan, sempre segons la denúncia, va fer acte de presència el pare, qui li hauria colpejat allí mateix i després en el dormitori en el qual el noi s'havia refugiat.

Les diligències també assenyalen que el denunciat va comparèixer de manera voluntària en comissaria, encara que no es va considerar necessari deixar-ho detingut al no tenir antecedents i no existir indicis que pogués escapolir-se, encara que se li va advertir que havia de comparèixer en el jutjat de guàrdia el dia que li indicarien.

El jutjat ha acordat l'arxiu del procediment perquè el menor no va voler ratificar la seva denúncia, ja que, com havia manifestat des del primer moment als agents, no volia causar-li cap mal, només que no li tornés a colpejar, com, va assegurar, havia ocorregut també en ocasions anteriors a aquesta última.

tracking