Diari Més

Societat

El príncep belga Joaquín va participar en festa il·legal investigada a Còrdova

El 26 de maig va participar en «una reunió» a Còrdova i ara haurà de romandre a Espanya guardant quarantena, van afegir

Imatge d'arxiu del príncep belga

El príncep belga Joaquín va participar en festa il·legal investigada a CòrdovaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El príncep belga Joaquín va assistir a una festa il·legal a Còrdova que està sent investigada per la Policia espanyola per superar el nombre permès d'assistents, tots els quals han hagut de ser posats en quarantena després que el nebot del rei Felip de Bèlgica donés positiu perCOVID-19.

Fonts del Palau Real belga van confirmar a Efe que el príncep Joaquim, fill de la princesaAstridi el príncep Lorenzo, es va desplaçar a Espanya el 24 de maig en un vol comercial i amb un permís d'entrada al país, malgrat les restriccions per la pandèmia, degut que realitza unes pràctiques empresarials allí.

Diversos mitjans belgues apunten al fet que el jove, de 28 anys, té una relació des de fa diversos anys amb l'espanyola Victoria Ortiz Martinez-Sagrera.

La informació arriba després que hagi transcendit que la Policia Nacional espanyola investiga una festa privada il·legal de l'alta societat en la qual un turista estranger, presumptament vinculat a la Casa Reial belga, va donar positiu percoronavirus, la qual cosa va posar en quarantena a tots els assistents.

La festa va reunir 27 persones -molt per sobre de les 10 permeses ara com ara- de l'alta societat de la ciutat de Còrdova (sud), i un dia després un dels seus assistents, l'aristòcrata belga, va donar positiu per la malaltia.

Les autoritats van posar la festa en coneixement de la Policia Nacional davant la possibilitat que s'haguessin comès irregularitats, van informar aquest dissabte a Efe fonts del Govern de la regió d'Andalusia.

Les 27 persones assistents estan en quarantena, mentre s'estudia també quins contactes van poder tenir.

tracking