Diari Més

Policial

Detingut per corrupció de menors un jove de 22 anys que demanava vídeos de caire sexual a una adolescent

El jove residia a Màlaga i va conèixer la víctima, de Catalunya, a les xarxes socials

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Màlaga un jove de 22 anys com a presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors d'una adolescent catalana de 15 anys. Segons la policia, l'arrestat hauria conegut la menor a les xarxes socials i, després de guanyar-se la seva confiança, la va convèncer perquè li compartís un vídeo de contingut sexual. L'operació, anomenada Rubioly, l'han portat a terme els grups de ciberdelinqüència de Màlaga i Barcelona i parteix d'una investigació dels Mossos d'Esquadra. El detingut oferia a la menor ser el seu 'Sugar Daddy', terme que defineix una conducta que crea una situació de superioritat per part de l'adult (Daddy) cap a la menor (sugar).

L'arrestat, de nacionalitat espanyola, va conèixer la víctima en una xarxa social i es va guanyar la seva confiança. Llavors va començar a exigir-li fotografies i vídeos de caire sexual, tot i saber que era menor d'edat.

Les investigacions policials van permetre obtenir indicis suficients per acreditar els fets i identificar l'autor. Finalment, l'home va ser localitzat i detingut a Màlaga i tant ell com l'atestat s'han remès al jutjat de guàrdia de la ciutat andalusa. En l'operatiu van intervenir el mòbil del jove per analitzar el seu contingut.

Davant d'aquests fets, la Policia Nacional ha recordat la importància d'educar nens i adolescents en pautes segures per navegar a la xarxa i evitar ser víctimes de delictes. Entre d'altres, han destacat la importància de no proporcionar o compartir mai imatges privades o comprometedores a través de les xarxes socials i desconfiar de desconeguts.

tracking