Diari Més

Societat

Sanitat repartirà un milió de mascaretes destinades a l'atenció de col·lectius vulnerables

En termes globals, el Govern ja ha repartit més de 113 milions de màscares des del 10 de mar

El ministre Salvador Illa.

Sanitat repartirà un milió de mascaretes destinades a l'atenció de col·lectius vulnerablesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Sanitat repartirà durant aquest cap de setmana un milió de màscares a Càritas, Creu Roja i el CERMI, destinades a l'atenció de col·lectius vulnerables i per a les persones amb discapacitat, una quantitat que se suma al milió i mig que se'ls havia lliurat fa dues setmanes.

Ho ha anunciat aquest dijous el ministre de Sanitat, Salvador Illa, en la seva compareixença setmanal en la Comissió de Sanitat del Congrés per explicar de l'evolució de la pandèmia i de les mesures adoptades.

Com ja es va fer la primera vegada, el repartiment es realitzarà a través de les delegacions i subdelegacions del Govern perquè la distribució arribi a aquests col·lectius en tots els territoris, ha dit Illa.

En termes globals, el Govern ja ha repartit més de 113 milions de màscares des del 10 de març a les comunitats autònomes i altres organismes.

A més, s'han enviat a les comunitats autònomes més de 34 milions de guants de nitril i prop de 220.000 ulleres de protecció.

Entre bates i bussos s'han remès més d'un milió unitats, i igualment, s'han repartit més 840.00 capells i calces, i prop de 700.000 unitats de solucions hidroalcohólicas.

El ministre ha informat que en total, la distribució de material i equips sanitaris en tot el país ascendeix a 159 milions d'unitats.

tracking