Diari Més

Turisme

Retornen a Alemanya dos viatgers estrangers que havien arribat a Mallorca

En els controls policials de l'aeroport de Palma es va registrar l'arribada de 633 passatgers el dilluns i la sortida de 596

Imatge de passatgers amb mascareta fent cua per facturar.

El turisme internacional podria caure fins a un 80% el 2020ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un passatger holandès i un altre britànic van ser retornats a Alemanya aquest dilluns després d'arribar a l'aeroport de Palma en un vol procedent d'aquest país i no poder justificar el seu viatge, segons ha informat la Delegació del Govern aquest dimarts.

Els agents de la Policia Nacional van interceptar als dos viatgers i abans que abordessin un vol de retorn a Alemanya els van aixecar actes per transgredir el decret de l'estat d'alarma vigent en territori espanyol.

En els controls policials de l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, es va registrar el dilluns l'arribada de 633 passatgers, mentre que altres 596 van sortir de Mallorca en els 20 vols que van operar, segons les dades de la Guàrdia Civil. Les 62 persones que ahir van arribar a Palma en un únic vol internacional que també va ser controlat per Policia Nacional i Sanitat Exterior hauran de passar el període de quarantena de14dies.

Per part seva, l'aeroport d'Eivissa va rebre 251 viatgers en cinc vols d'entrada i altres 187 van abandonar l'illa en cinc vols de sortida. L'aeroport de Menorca vacomptabilitzara 110 persones que van arribar i 90 van marxar de l'illa en sis vols programats.

Durant la jornada del dilluns, les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, en coordinació amb les Policies Locals de l'arxipèlag, van aixecar 124 actes administratives per incomplir la normativa de l'estatalarma.Del total de les infraccions detectades, 33 van tenir lloc a Palma, tres a Eivissa i una a Maó, segons les dades facilitades per la Policia Nacional. Durant tot el període d'estat d'alarma, l'arxipèlag ha registrat més de 22.800 propostes de sanció.

tracking