Diari Més

Consum

Mercadona incrementa més d'un 60% les compres del formatge ratllat

La companyia detecta un canvi de tendència en els costums del consumidor, que augmenta l'elaboració de plats a casa i fa servir aquest ingredient en múltiples receptes

La varietat de formatges ratllats a la nevera del Mercadona.

Mercadona incrementa més d'un 60% les compres del formatge ratllatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona incrementa més d'un 60% les compres del formatge ratllat, ingredient indispensable en les receptes que els clients preparen a casa. La companyia detecta un canvi de tendència en els costums del consumidor, que ha augmentat el consum de plats elaborats a casa i fa servir el formatge ratllat de Mercadona en múltiples receptes.

Entre l'assortiment de formatges ratllats que elabora el proveïdor Totaler LaFuente a Heras (Cantàbria), destaca la Mozzarella Ratllada, que generalment s’utilitza per a pizzes i paninis; el Ratllat 4 Formatges, que es fa servir sobretot per a fondre i gratinar plats com lasanyes o canelons, i el Ratllat Pols, que s’empra generalment per a la pasta. Així mateix, també destaca el Ratllat Fondre, que elabora el proveïdor Totaler Entrepinares a Valladolid i que s’utilitza per a gratinar i fondre en les receptes en què es busca un plat amb un toc gratinat.

tracking