Diari Més

Successos

Detingut a Torrevieja per simular que havia estat segrestat

Els fets es van produir el passat dimecres dia 20

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, mossosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a un veí de Torrevieja (Alacant) com a autor d'un delicte de simulació de delicte en denunciar que havia estat segrestat amb la intenció de justificar-se davant la seva dona.

A les 04.00 hores de la matinada del passat dimecres 20 de maig, es va presentar en dependències de la Guàrdia Civil de Torrevieja un home que va manifestar que dos homes, possiblement d'algun país d'Europa de l'Est, li havien abordat mentre es trobava a l'interior del seu vehicle i que, amenaçant-li amb un ganivet, li havien obligat a conduir fins a un paratge aïllat, entre La Mata i Guardamar.

Segons el relat del denunciant, els dos individus li van sostreure els 800 euros que portava amb si, el van retenir i li van amenaçar amb un ganivet perquè els donés més diners. Finalment, li van posar un bossa al cap i li van abandonar en aquest lloc, no sense abans sostreure-li el vehicle (que era propietat d'un amic que li ho havia prestat) i trencar-li el telèfon mòbil per a evitar que demanés ajuda.

Davant la gravetat dels fets, l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Torrevieja va citar a la suposada víctima aquesta mateixa tarda per a prendre-li una declaració més exhaustiva i per a reconstruir els fets in situ.

Després de reafirmar-se en els fets, el denunciant va acompanyar als agents al paratge conegut com El Moncayo, lloc on va començar a explicar els detalls del seu segrest.

Després de més de mitja hora recorrent la zona i després de les nombroses incoherències i contradiccions en les quals estava incorrent, finalment l'home es va esfondrar i va confessar als agents que s'havia inventat tota aquella història per a justificar a la seva dona l'haver arribat a aquestes hores de la matinada i que, per a donar-li veracitat a la seva història, havia decidit formalitzar la denúncia dels fets.

Els agents també van poder comprovar que el vehicle que havia estat denunciat com sostret estava perfectament estacionat en un carrer de Torrevieja.

Per tot això, la víctima dels suposats delictes de detenció il·legal, de robatori amb violència i intimidació i de sostracció de vehicle va ser detinguda per simulació de delicte.

L'arrestat, un home de 30 anys de nacionalitat marroquina, ha estat posat a la disposició de l'autoritat judicial, quedant en llibertat provisional a l'espera de judici.

tracking