Diari Més

successos

Jove mor ofegat a platja de Nova York tancada a banyistes per coronavirus

El noi de 24 anys no va respectar les normes de prohibició del bany i va ser arrossegat per la corrent

El noi de 24 anys no va respectar les normes de prohibició del bany i va ser arrossegat per la corrent

Jove mor ofegat a platja de Nova York tancada a banyistes per coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 24 anys va morir ofegat en una platja de la ciutat de Nova York que estava tancada als banyistes per a contenir la propagació delcoronavirusSARS-*CoV-2, mentre la gran urbs encara es prepara per a una reobertura en la primera meitat de juny, segons van informar aquest dissabte mitjos locals.

L'home, identificat com FidelRamirez, s'estava banyant el divendres amb dos amics a la platja deRockaway(Queens)quan va ser arrossegat per un fort corrent i va haver de ser rescatat pels serveis d'emergència, que el van portar a un hospital en el qual ja només es va poder certificar la seva defunció, recull el canal ABC7.

L'alcalde Bill deBlasioes va fer ressò del succés en el seu compte de Twitter, on va expressar les seves condolences a la família i amics del jove però també va recordar que nedar a les platges de la Gran Poma està prohibit durant la crisi delCOVID-19i va emfatitzar que «no és segur», ja que ni tan sols hi ha vigilants supervisant la costa.

Aquest cap de setmana llarg, marcat pel festiu de MemorialDayque se celebra el dilluns, hagués implicat l'inici de la temporada d'estiu i l'obertura de platges als banyistes, però l'Ajuntament només permet als ciutadans caminar o asseure's mantenint la distància social i portantmàscara facial.

DeBlasiova agregar que les autoritats locals, que treballen per a mantenir els indicadors deCOVID-19per sota d'uns llindars màxims per a poder passar a la fase un de reobertura econòmica, "no volen posar tanques a les platges" però ho faran si és necessari, i ha desplegat més agents de policia perquè controlin que es compleixen les normes.

Altres platges de l'estat de Nova York i dels veïns Nova Jersey i Connecticut sí han obert, coincidint amb les festivitats, per la qual cosa els seus residents temien una arribada massiva de novaiorquesos que, amb tota probabilitat, no s'ha produït a causa del clima plujós previst durant tot el dia aquest dissabte.

tracking