Diari Més

Successos

Els Mossos detenen a tres persones per dos robatoris violents a Rubí

Els fets en qüestió van ocórrer el passat 14 de maig

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, mossosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a tres persones per cometre presumptament dos robatoris violents consecutius en la via pública a Rubí (Barcelona), segons informa aquest dissabte la policia catalana en un comunicat.

Els fets en qüestió van ocórrer el passat 14 de maig, quan els tres detinguts, de 39, 32 i 19 anys d'edat i de nacionalitat cubana, equatoriana i espanyola respectivament, van atracar a una dona sobre les 00.10 de la matinada en els voltants de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Rubí.

La víctima, una vegada envoltada per dues dels detinguts, va ser amenaça i colpejada amb una ampolla al cap després de la qual cosa li van arrencar una cada que portava en el coll, mentre el tercer esperava en un vehicle amb el qual van fugir després de perpetrar el robatori.

Uns quinze minuts després, els Mossos van rebre un nou avís d'un altre robatori amb violència, en el qual un home va ser amenaçat amb un ganivet de grans dimensions per a robar-li el telèfon mòbil.

Les descripcions facilitades per aquesta segona víctima als agents de la policia catalana, coincidia amb la dels dos homes del primer robatori i, gràcies a la col·laboració ciutadana i a diversos testimonis, els Mossos i la policia local de Rubí van detenir als tres atracadors.

Els detinguts, amb antecedents, estan acusats de dos delictes de robatori amb violència i d'un delicte de lesions.

Després de passar a disposició judicial, el jutjat de guàrdia de Rubí decreto l'ingrés a la presó de dos dels detinguts i llibertat amb càrrecs per al tercer.

tracking