Diari Més

Alimentació

ColaCao homenatja als «herois» de la crisi sanitària en els seus envasos

El nom de la marca ha estat substituït per la paraula' gràcies'

El nom de la marca ha estat substituït per la paraula' gràcies'

ColaCao ret homenatge als «herois» de la crisi sanitària en els seus envasosCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ColaCaoha volgut retre homenatge als «herois i heroïnes» que lluiten contra laCOVID-19a través dels seus envasos, en els quals el nom de la marca s'ha substituït per la paraula 'gràcies' al costat d'il·lustracions de professionals d'aquests col·lectius, com a metges i policies.

La marca de cacau en pols ha posat a la venda una edició limitada d'aquests envasos, els beneficis dels quals es destinaran íntegrament a la Federació dels Bancs d'Aliments d'Espanya (FESBAL).

«L'acció solidària deColaCaovol ser l'homenatge a uns col·lectius heroics en uns dies inoblidables; un episodi que esperem que no es torni a repetir, però l'esperit d'unió del qual i col·laboració és important conservar», afirma el conseller delegat deIdiliaFoods, Xavi Pons.

En aquesta edició especial, el mític pot groc i vermell deColaCaove decorat amb dibuixos de metges, periodistes, membres de les forces se seguretat, treballadors de supermercats o personal de neteja. «persones que s'han exposat setmana després de setmanes per a cuidar dels altres» i que «ens han ajudat a tirar endavant».

Les il·lustracions, «de marcat caràcter infantil», volen també «aplaudir als nens i nenes, que amb el seu comportament exemplar durant les llargues setmanes de confinament han donat una lliçó de vida a tota la societat».

Aquesta iniciativa s'emmarca en el pla d'ajudes que ha posat en marxaIdiliaFoodsper lacovid-19i que ha suposat la donació de més de 120 tones de productes a organitzacions humanitàries i hospitals i recursos econòmics.

tracking