Diari Més

Multen un equip de futbol sud-coreà per utilitzar nines sexuals de públic

Els responsables de l'equip van demanar disculpes i van afirmar que van usar les nines pensant que eren simples maniquins

A més de missatges de suport a l'equip, algunes d'elles sostenien cartells amb referències a llocs d'internet amb contingut sexual.

Multen un equip de futbol sud-coreà per utilitzar nines sexuals de públicEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de futbol sud-coreàFCSeoulha rebut una multa rècord per part de la lliga nacional per emprar nines sexuals com a públic durant l'últim partit, al qual no van poder assistir espectadors reals a causa de la pandèmia.

La KLeagueha decidit imposar una sanció de 100 milions dewons(72.000 euros) al club per «causar un greu mal a la imatge i la integritat» de la competició i per ofendre als espectadors masculins i femenins, segons va explicar en un comunicat emès el dimecres i recollit avui pels mitjans nacionals.

L'equip de la capital va ubicar una dotzena de nines sexuals a les seves graderies diumenge passat durant un partit disputat contra elGwangjuFCal seu estadi, en el qual els locals es van imposar per 1 a 0.

Les nines, equipades amb roba oficial del club, van ser col·locades com si estiguessin animant als jugadors, i a més de missatges de suport a l'equip, algunes d'elles sostenien cartells que incloïen referències a llocs d'internet amb contingut sexual.

Davant les nombroses crítiques rebudes a través de les xarxes socials, els responsables de l'equip van demanar disculpes i van afirmar que van usar les nines pensant que eren simples maniquins i amb l'objectiu d'afegir un element de diversió davant la impossibilitat de comptar amb espectadors reals.

La lliga professional sud-coreana va arrencar el passat dia 8 amb partits a porta tancada i amb un calendari reduït, després d'ajornar-se el seu inici més de dos mesos per la pandèmia de coronavirus i que s'hagin aconseguit estabilitzar els contagis al país.

tracking