Diari Més

Comerç

Lidl posa a la venda 3,3 milions de mascaretes protectores d'un sol ús

La companyia manté el preu d'un pack de 50 mascaretes per 29,99 euros, a 0,60 la unitat

RescEU ha enviat aquest cap de setmana més de 330.000 d'aquestes màscares a l'estat espanyol, Itàlia i Croàcia

Espanya rep el primer lot de mascaretes FFP2 procedent del fons de rescat de la UE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lidlha posat a la venda des d'aquesta setmana 3,3 milions de màscares protectores d'un sol ús en alguns dels seus establiments i estaran disponibles en les 600 botigues deLidlde tota Espanya de manera progressiva durant els pròxims dies.

La cadena dóna resposta així a la creixent necessitat de la població d'utilitzar aquest element d'higiene i protecció, l'ús de la qual és obligatori a partir d'avui en espais públics si no es pot garantir la distància de seguretat de dos metres.

Les màscares, d'un sol ús i amb les homologacions oficials pertinents, podran continuar adquirint-se enpacksde 50 unitats a un preu de29,99 euros, a0,60 eurosla unitat. El passat 28 d'abril,Lidlja va incorporar a la seva oferta la comercialització d'aquestes màscares. Després d'esgotar-se en poques setmanes, la cadena ha decidit tornar a posar-les a la venda, per a continuar oferint a la població aquest article imprescindible a un dels preus més competitius del mercat.

Amb el mateix objectiu,Lidlva anunciar aquesta setmana el llançament d'una col·lecció màscares solidàries en col·laboració amb la dissenyadora espanyolaAgathaRuiz de la Prada, que estaran disponibles a principis de juliol a les botigues de la cadena per3,99 euroselpackde dues unitats. Un projecte que a més reforça el compromís deLidlamb els col·lectius més vulnerables, ja que per la venda de cadapackdonarà 1 euro a l'ONGSavetheChildren.

tracking