Diari Més

Atzar

L'ONCE tornarà a vendre els cupons al carrer el 15 de juny

El Sorteig Extraordinari del Dia del Pare se celebrarà el diumenge 21 de juny i el dimecres 24 un especial del Dia de Sant Joan

El Cupó Diari de la ONCE ha deixat 35.000 euros al Morell.

El Cupó Diari de l'ONCE reparteix 35.000 euros al MorellInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ONCE iniciarà el dilluns 15 de juny la venda dels seus tradicionals cupons, el mateix dia en què s'incorporaran als seus llocs de treball els venedors de l'organització, que havien suspès la seva activitat laboral pel coronavirus.

Segons explica aquest dijous l'ONCE, aquesta decisió es pren d'acord amb la normativa vigent del procés de desescalada aprovada per les autoritats i una vegada acordades les mesures de seguretat per als 19.000 venedors de l'organització i els seus clients.

Amb l'arrencada de nou dels sortejos, interromputs des del 16 de març, l'ONCE posa en marxa el pla de reactivació de les seves activitats comercials i operatives, per a recuperar la normalitat que representa la presència dels seus venedors en tots els racons dels pobles i ciutats des de fa81anys.

A partir del 15 de juny, oferiran els sortejos dels productes periòdics del cupó: Diari,Cuponazoi Cap de setmana; el Sorteig Extraordinari del Dia del Pare (retardat per la crisi) se celebrarà el diumenge 21 de juny; el dimecres 24, hi haurà un sorteig especial del Dia de Sant Joan; i el 15 d'agost tindrà lloc el Sorteig Extra d'Estiu de l'ONCE.

Els venedors comptaran amb guants, màscares, pantalles protectores, solucióhidroalcohòlica, i «tota dotació més que sigui precisa», explica l'organització, que analitza la ubicació dels venedors en funció de la nova situació generada en quioscos, en la via pública o en àrees de transport com a aeroports i estacions de tren o autobús.

Per part seva, Loteries va reprendre aquesta setmana els sortejos de Primitiva iEuromillonesi altres jocs, a excepció dels relacionats amb l'activitat esportiva o de cavalls; quant a la Loteria Nacional, els sortejos es reprendran a partir de l'11 de juny.

tracking