Diari Més

Política

Vox convoca manifestacions en cotxe a totes les capitals de província el 23 de maig

La formació demandará a Twitter per permetre que «matar a Abascal» es convertís en tendència el cap de setmana

Santiago Abascal, durant el seu discurs a la manifestació organitzada pel partit a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona

Abascal avisa que reclamarà «la detenció de Torra a través de la fiscalia»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vox convoca manifestacions en cotxea totes les capitals de província el 23 de maig en contra de la gestió del govern espanyol de la crisi del coronavirus. El vicepresident d’Acció Política de la formació, Jorge Buxadé, ha anunciat en roda de premsa que en les properes hores demanaran autorització a les diferents subdelegacions del govern per poder fer les concentracions on, ha assegurat, es «garantiran les condicions de seguretat». Buxadé també ha avançat que demandaran Twitter per haver permès que aquest cap de setmana «matar Abascal» es convertís en tendència. «És gravíssim que Twitter incompleixi les seves pròpies regles de comportament», ha dit. «No pot ser que mentre es prohibeixen comptes nostres es permeti que s’incompleixin les seves normes», ha afegit.

D’altra banda, Buxadé ha explicat que la formació d’ultradreta continua treballant per plantejar una «eventual moció de censura» contra el govern de coalició entre el PSOE i Unides Podem. Buxadé ha dit que encara no està «dissenyada» ni «plantejada» però que creuen que «els espanyols necessiten una alternativa al govern socialcomunista» per «garantir la salut i la feina».

El vicepresident d’Acció Política ha fet una «crida» a participar en «legítimes manifestacions» i ha dit que no permetrà que es «confronti» la ciutadania que vol mobilitzar-se amb la «nostra policia».

tracking