Diari Més

Successos

Els Mossos recuperen 27 coloms d'ús esportiu que havien estat robades

Van ser trobat a un colomar il·legal instal·lat en el terrat d'un edifici de Santa Coloma de Gramanet

No es descarta que quan s'aixequi el confinament les víctimes que no han denunciat per la seva situació d'aïllament ho comencin a fer

Els Mossos d'Esquadra editen una guia d'actuació per abordar els casos de violència masclista i domèstica durant el confinament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han recuperat 27 coloms que s'empren en competicions esportives i que havien estat robades endiversos municipisde l'àrea metropolitana de Barcelona.

La policia catalana ha informat aquest dissabte que el passat dia 4, els agents van recuperar els ocells en un colomar situat en el terrat d'un edifici del carrer Sant Ernest del barri del Raval de Santa Coloma després d'haver estat informats uns dies abans de l'existència d'aquest, que ocasionava molèsties als veïns de l'immoble.

Els ocells es trobaven en gàbies plenes de coloms d'ús esportiu, custodiades per persones alienes a l'edifici, als qui es va denunciar per no respectar el confinament.

Els Mossos van saber després, després de diverses indagacions, que els coloms havien estat robades mesos enrere en diferents municipis de l'àrea metropolitana, entre elles Cornellà del Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat i Montcada i Reixac.

La policia precisa en el comunicat que la recerca segueix oberta per a identificar a l'autor del robatori dels ocells, que s'usen en diverses competicions esportives.

Per a aquestes competicions, als ocells se'ls pinten amb colors vistosos per a ser identificats fàcilment, i alguns exemplars es poden arribar a vendre per 20.000 euros.

Els Mossos van lliurar els ocells recuperats a la Federació Catalana de Coloms Esportius, que serà l'encarregada de trobar als propietaris gràcies a les anelles identificatives que porten els animals.

tracking