Diari Més

Milers de denúncies en xarxes per suposats incompliments en les sortides de nens

Sota l'etiqueta #Irresponsables solament en Twitter s'han publicat 123.000 tuits fent al·lusió a aquestes suposades infraccions

Una dona passeja amb els seus fills pel Port Vell de Getxo (Bizkaia), aquest diumenge en el qual es compleixen 43 dies de confinament i en el qual més de sis milions de nens menors de 14 anys poden sortir al carrer una hora al dia, al costat d'un adult i a un quilòmetre com a màxim de les seves cases.

Milers de denúncies en xarxes per suposats incompliments en les sortides de nensEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers de ciutadans han denunciat en xarxes socials nombrosos casos de suposats incompliments en els passejos dels nens, permesos des d'avui diumenge en tota Espanya com a primera mesura cap aldesconfinament.

En algunes de les imatges, per exemple, es pot veure la plaça de Felip II de Madrid plena de menors amb patinets o bicicletes, en unes altres, parcs plagats també de nens jugant al futbol, o, fins i tot, platges com les deMasnouo la Barceloneta -ambdues a Barcelona- com si fos directament l'inici de l'estiu.

També els adults apareixen retratats en moltes de les imatges penjades, en les que es veu a pares i mares parlant en grup, alguns compartint banc o agrupant-se també mentre passegen als seus respectius gossos.

Sota l'etiqueta #Irresponsables solament en Twitter s'han publicat 123.000 tuits fent al·lusió a aquestes suposades infraccions, encara que molts d'aquests missatges repliquen les mateixes fotos i vídeos que reprodueixen moments en els quals no es compleixen les mesures de seguretat imposades pel Govern, especialment la de la distància social.

Malgrat aquestes denúncies, el ministre de Sanitat, SalvadorIlla, ha assegurat que les recomanacions perquè els nens sortissin al carrer aquest diumenge «s'estan complint de manera general» i ha dit que no ha vist les imatges d'aglomeracions que s'estan difonent a través de les xarxes socials.

tracking