Diari Més

Videojocs

PlayStation regala 'Journey' i 'Uncharted' per a combatre el confinament

Sony, que ha batejat aquesta iniciativa com #PlayAtHome

Tambe ha anunciat la creació d'un fons de deu milions de dòlars per a fer costat als estudis independents.

PlayStation regala 'Journey' i 'Uncharted' per a combatre el confinamentPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PlayStation ofereix gratis des d'avui i fins al 4 de maig els videojocs 'Journey' i la trilogia 'Uncharted', dos títols importants del seu catàleg, i anuncia la creació d'un fons de deu milions de dòlars per a fer costat als estudis independents.

El president i CEO de Sony Interactive Entertainment (SIE), Jim Ryan, ha assenyalat que la descàrrega lliure d'aquests jocs és una mostra d'agraïment a tots aquells que, quedant-se a casa, fan lo correcte: «Estem profundament agraïts de com estan practicant el distanciament social», assenyala en una nota.

Els jocs que es poden descarregar són 'Uncharted: The Nathan Drake Collection', que conté les campanyes d'un jugador de 'Uncharted: El tresor de Drake', 'Uncharted 2: El Regne dels lladres' i 'Uncharted 3: La traïció de Drake', és a dir, els tres primers jocs de l'aclamada saga d'acció.

'Journey' és en canvi un referent dels videojocs independents, aclamat per crítica i públic i amb gran nombre de premis, en el qual el jugador ha de guiar a un nòmada durant la seva travessia en un oníric desert. El seu missatge vital és atemporal i cobra especial significat aquests dies.

Sony, que ha batejat aquesta iniciativa com #PlayAtHome (#JuegaEnCasa), també ha anunciat la creació d'un fons de 10 milions de dòlars dirigit a estudis de desenvolupament independent, als quals consideren el cor i l'ànima de la comunitat gamer, i que estan travessant complicacions per la situació actual.

«Durant aquests dies de distància física, els fans han recorregut als videojocs per a aconseguir moments per respirar i gaudir. Sabem que (aquest) és només un petit gest, però estem molt agraïts de poder oferir suport a jugadors, comunitats i associats», ha conclòs Ryan.

tracking