Diari Més

Successos

Se salten control confinament i fugen a més de 120 quilòmetres per hora

Encara que els agents van sortir en la seva persecució, no van poder interceptar-lo

Els agents es van fer càrrec de la nena i van localitzar els pares.

La Guàrdia Civil suspèn el trasllat de 300 agents i els ordena que es quedin a CatalunyaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Múrcia ha aconseguit la detenció d'un dels dos ocupants d'un vehicle que va donar un gir brusc per a burlar el control establert en la pedania murciana de San José de la Vega per a comprovar si es complia el confinament imposat per l'estat d'alarma i que van fugir a més de 120 quilòmetres per hora.

Les diligències, a les quals ha tingut accés Efe, assenyalen que el detingut és J.F.T., un jove de 27 anys veí de Múrcia que va declarar als agents que no havien volgut passar pel control perquè escassos dies abans havien estat denunciats perincumplirelconfinament.

Encara que els agents van sortir en la seva persecució, no van poder donar-li abast, donada la velocitat a la qual anaven els ocupants del cotxe, que sobrepassava amb excés la permesa en la zona.

Finalment, amb la contribució d'altres companys, van aconseguir trobar al que finalment seria detingut, que es trobava ocult en la vegetació del terreny.

Les diligències indiquen igualment que el cotxe figura a nom d'una altra persona, la identitat de la qual es coneix i que es presumeix que podia ser el conductor en el moment dels fets.

tracking