Diari Més

Estat d'alarma

Sánchez informa els presidents autonòmics de les mesures contra la COVID-19

El president del Govern, Pedro Sánchez per videoconferència amb els presidents de les diferents comunitats autònomes

El president del Govern, Pedro Sánchez, durant la reunió que ha mantingut aquest diumenge per videoconferència amb els presidents de les diferents comunitats autònomes

Sánchez informa els presidents autonòmics de les mesures contra la COVID-19ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Pedro Sánchez, vol posar-los al dia de les mesures adoptades contra elcoronavirusi conèixer la seva opinió sobre els possibles passos a seguir en aquesta crisi.

Fonts governamentals han indicat que ja ha començat la trobada, que es repeteix cada diumenge des de l'inici de la pandèmia, i en el qual participen també els presidents de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

El cap de l'Executiu els informarà, previsiblement, de la probable ampliació de l'estat d'alarma més enllà del 26 d'abril, així com dels possibles escenaris que es remenen per a relaxar les restriccions imposades i tornar al que ell mateix ha definit com «una nova normalitat».

No obstant això, els transmetrà al mateix temps que això es farà en una fase posterior ja que, ara com ara, es manté el confinament i es mantindrà fins i tot després que el dilluns es reprengui part de l'activitat econòmica.

Ho va deixar molt clar aquest dissabte el ministre de Sanitat, SalvadorIlla, en roda de premsa en la qual ha precisat que «ens trobem en evident procés d'alentiment de l'epidèmia».

L'evolució de les dades serà analitzada per Sánchez amb els responsables autonòmics els qui li faran arribar les seves queixes i necessitats per a fer front a aquesta crisi que ja s'ha cobrat la vida de més de 16.000 persones a Espanya.

tracking