Diari Més

Treball

Qui torna a treballar el dilluns 13 d'abril?

Conclou l'aturada forçosa per culpa de la crisi sanitària del coronavirus

El sector de la construcció podrà tornar a l'activitat a partir de dilluns o dimarts, depenent de la Comunitat Autònoma

Qui torna a treballar el dilluns 13 d'abril?Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de les vacances de Setmana Santa els treballadors no essencials tornen als seus llocs dilluns que ve 13 d'abril en un retorn escalonat i amb una sèrie de mesures preventives per a evitar la propagació del virus. Sanitat enviarà algunes pautes recomanables a les empreses per a poder fer front amb efectivitat alcoronavirusen la volta al treball mentre que l'executiu prepara la tornada a l'activitat, que començaria per les activitats no essencials, dins d'un pla de desescalada.

Es posarà així fi a la paralització total de l'economia i les activitats no essencials podran reprendre la seva labor, excepte algunes excepcions com l'hostaleria. Els sectors que tornen a la feina serà el de la construcció i la indústria.

La construcció dóna treball a 1.800.000 persones, mentre que la indústria ho fa a 2.300.000.També podran tornar aquelles empreses que no figurin entre les activitats prohibides pel Reial decret 463/2020 del 14 de març i no tinguin mitjans perquè els seus empleats treballin a distància.

tracking