Diari Més

Cultura

Disney treballa en una nova versió de 'Robin Hood'

El film combinarà la tècnica d'imatges generades per ordinador amb l'actuació de personatges de carn i os

Imatge del film anterior

Disney treballa en una nova versió de 'Robin Hood'LVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Disney està treballant en un una nova versió de RobinHood, una pel·lícula de dibuixos animats que va estrenar en 1973 i que ara actualitzarà en un nou format que combinarà la tècnica d'imatges generades per ordinador amb l'actuació de personatges de carn i os.

Segons una exclusiva publicada aquest divendres pel mitjà especialitzatTheHollywoodReporter, el gegant de l'entreteniment hauria començat aquest projecte amb la supervisió del mexicà Carlos López Estrada abans de l'aturada que la crisi delcoronavirusha provocat en els estudis.

Nascut a Ciutat de Mèxic,LóézEstrada ha dirigit anteriorment l'aclamadaBlindspotting(2018), treballat en vídeos musicals per aBillieEilishi col·laborat amb els estudis d'animació de Disney.

Per part seva, com a guionista de la futura pel·lícula, la companyia ha fitxat aKariGranlund, qui ja va escriure la nova versió del clàssic La dama i el rodamón, estrenada en 2019 en la plataforma Disney+.

Pel que sembla, aquesta actualització de RobinHoodtambé té previst estrenar-se directament en el catàleg de la plataforma destreaming.

L'animació és l'únic format que ha pogut superar la quarantena imposada per a evitar els contagis perCovid-19, que ha obligat a Disney a detenir tots els seus rodatges.

Disney estrenarà una sèrie de curts sobreOlaf, el ninot de neu de ‘Frozen’

De fet, aquesta setmana la plataforma estrenarà una sèrie de curts sobreOlaf, l'entranyable ninot de neu que acompanya a Elsa i Ana en les aventures deFrozen, creats pels seus treballadors des de casa.

Entre els rodatges ajornats es troba la nova versió amb actors reals de la sireneta, el thriller de Guillermo del ToroNightmareAlley, el drama de Ridley ScottTheLastDueli el següent lliurament de Només a casa.

Anteriorment, l'empresa va decidir ajornar indefinidament l'estrena en cinemes de la nova versió deMulan, que va costar més de 200 milions de dòlars.

tracking