Diari Més

Montero diu que a partir del 26 d'abril els ciutadans podran «anar recuperant la seva vida normal»

Montero ha remarcat que a partir de dilluns que ve acabarà la hibernació de l'economia i s'anirà recuperant la normalitat laboral

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, en roda de premsa després del Consell de Ministres

Montero: «La crisi del coronavirus tindrà una repercussió greu als comptes públics»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha dit que a partir del 26 d'abril, quan acabi la segona pròrroga de l'estat d'alarma, els ciutadans podran «anar recuperant la seva vida normal»i «recuperant l'ocupació dels carrers i de les places». Això es farà «progressivament», de forma «endreçada»i «molt controlada»per evitar repunts de la pandèmia, ha afirmat. En una entrevista a 'Antena 3' aquest dimecres al matí, Montero ha explicat que treballen amb «diferents escenaris»per a aquest procés de desescalada i ha assegurat que amb la informació que obtinguin els tècnics les pròximes setmanes acabaran de decidir el «camí correcte»i, a partir d'aquí, es donaran «instruccions clares».
D'altra banda, Montero ha remarcat que a partir de dilluns que ve acabarà la hibernació de l'economia i s'anirà recuperant la normalitat laboral. Els treballadors no essencials es podran reincorporar a la feina respectant les mesures de seguretat però se seguirà prioritzant el teletreball.

Completaran les dades a posteriori

D'altra banda, Montero ha defensat el sistema de recompte de defuncions per coronavirus i ha explicat que, a posteriori, quan s'hagi superat la pandèmia, els epidemiòlegs completaran les dades amb «l'excés de mortalitat detectat».

tracking