Diari Més

Educació amplia a 30.000 escolars el repartiment de tres menjars diaris

A més, la Conselleria de Salut i Famílies ha habilitat dues línies d'atenció telefònica

Imatge d'un menjador escolar.

L'Ajuntament de Reus comença a distribuir la targeta moneder de menjador escolar a domiciliCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conselleria d'Educació i Esport ha ampliat a 30.000 el nombre d'alumnes beneficiaris del Programa de Reforç d'Alimentació Infantil, que garanteix els tres menjars diaris (esmorzar, dinar i berenar) a escolars d'Infantil i Primària de centres públics, decisió adoptada després dels nous informes dels serveis socials.

Educació recorda que prestaven aquest servei a 18.000 alumnes, xifra que van ampliar el 30 de març a 19.000 i ara a 30.000, segons ha aprovat avui el Consell de Govern.

El repartiment es realitza dues vegades a la setmana en les dependències municipals posades a disposició per a això per les corporacions locals, on les famílies reben els paquets de desdejuni i berenar que ja se'ls venia lliurant a aquest alumnat abans del tancament dels centres, a més de barquetes amb l'esmorzar.

Al costat d'aquesta ampliació, el Consell ha pres coneixement de l'habilitació per part de la Conselleria de Salut i Famílies de dues línies d'atenció telefònica destinades a les famílies davant l'estat d'alarma derivat de la pandèmia per coronavirus COVID-19.

Una d'aquestes línies estarà centrada en l'atenció psicològica a les famílies en general i una altra serà específica per a l'atenció infantil primerenca.

tracking