Diari Més

Comença la marató de Carlos Latre per a recaptar fons contra la COVID-19

Ha arrencat aquest dimecres amb deu hores per davant per a recaptar fons per a trobar la vacuna

Imatge de Carlos Latre.

Comença la marató de Carlos Latre per a recaptar fons contra la COVID-19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marató de la campanya #YoMeCorono, conduït per l'actor i humorista CarlosLatrei emès a través del seu canal de YouTube, ha arrencat aquest dimecres amb deu hores per davant per a recaptar fons per a trobar la vacuna contra laCOVID-19. El seu canal éswww.youtube.com/carloslatretv.

Entre les 10.00 i les 20.00 hores, l'humorista entrarà en contacte amb artistes de tota índole, de músics a models passant per personatges influents, actors, esportistes o cuiners com JuanEchanove, JordiÉvole, Messi, Jesús Vázquez, Paco León, MónicaNaranjo, elsEstopao Ángel León, entre molts altres.

L'emissió, que durarà deu hores, ha donat principi de manera puntual amb una entrevista al doctor i investigador científic BonaventuraClotet, qui capitaneja l'equip que ha impulsat aquesta iniciativa a fi d'avançar més de pressa i fer tot el possible per a donar com més aviat millor amb la vacuna.

El cuiner Ángel León, amb tres estrelles Michelin enAponiente(El Port de Santa María, Cadis), ha destacat la importància de la recerca i ha donat un nou ús a la seva barbacoa, que ha tocat a manera d'instrument musical, mentre que l'actor JuanEchanoveha comptat com comparteix versos a través de xarxes socials durant el confinament, tot amb molt d'humor i amb la finalitat d'obtenir el màxim import possible per a combatre laCOVID-19.

tracking