Diari Més

S'emporta el seu marit d'un hospital de Cadis tot i l'ordre de confinament

L'home es trobava a la zona d'aïllament amb símptomes per coronavirus

Imatge exterior de l'Hospital Verge de les muntanyes de Villamartín.

S'emporta el seu marit d'un hospital de Cadis tot i l'ordre de confinamentGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Cadis ha investigat a una dona per accedir de manera violenta i sense cap mesura de protecció a la zona d'aïllament de l'Hospital de Villamartín i emportar-se al seu marit per força, qui presentava símptomes per coronavirus.

Després de ser localitzada, la dona roman en quarantena en el seu domicili, per decisió judicial, a l'espera de la seva evolució mèdica.

Segons ha explicat aquest diumenge la Guàrdia Civil en una nota, l'home, de53anys d'edat, va ingressar a l'Hospital Verge de les muntanyes de Villamartín en presentar una simptomatologia compatible amb coronavirus.

Després de ser atès i realitzar-li el corresponent test de detecció de lacovid-19, va ser traslladat a la zona d'aïllament a l'espera del resultat del test, que va acabar donant positiu.

Passades unes hores, l'esposa va accedir «de manera violenta» a la zona d'aïllament, insultant i enfrontant-se «amb males maneres» al personal mèdic, creant una situació «estressant i violenta», tant per al personal facultatiu com per als pacients ingressats.

La dona va desoir «en tot moment» les indicacions que li donava el personal mèdic que es trobava en una zona restringida sense cap mesura de protecció i que el seu contagi «podia ser més que probable», detalla la nota.

Després de portar-se per força al seu marit, el responsable del centre va comunicar a la Guàrdia Civil el succeït i que el pacient era positiu en coronavirus.

Les patrulles de servei van localitzar a la parella a l'hospital de Ronda, per la qual cosa després de comunicar-se entre tots dos centres hospitalaris, es va optar per retornar al marit a l'hospital de Villamartín,escoltandolapatrulla a l'ambulància que va realitzar el trasllat.

La dona va resultar investigada com a presumpta autora d'un delicte de desobediència i s'ha decretat pel Jutjat de Guàrdia la seva permanència en quarantena en el seu domicili a l'espera de la seva evolució mèdica.

tracking