Diari Més

Catorze persones en quarantena en un pub de la Rioja

Una de les dones malaltes ha hagut de ser traslladada a l'hospital en haver empitjorat el seu estat clínic

Imatge exterior del Pub Macumba de Rincón de Soto.

Catorze persones en quarantena en un pub de la RiojaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de catorze persones es troben confinades en quarantena al Pub Macumba de Rincón deSoto, la Rioja. En aquesta vella macrodiscoteca, ara convertida en un club d'altern, s'han detectat diversos casos de coronavirus, sense determinar el nombre exacte, i altre estan a l'espera de rebre resultats. Per prevenció tots es troben confinats en aquest local.

Segons informa el diari La Rioja, des de Serveis Socials de la comunitat autònoma, han confirmat que hi ha casos positius i, per tant, les persones afectades romanen al lloc en el qual treballen. Serveis Socials, a través de Creu Roja, els ha fet arribar aliments frescos i productes d'higiene.

El personal mèdic de Rincón deSotoestan pendents de l'estat i l'evolució dels malalts i, de moment, només s'ha hagut de realitzar un trasllat, el d'una dona que havia empitjorat el seu estat clínic. A banda del nombre de positius, tampoc s'indica sisóndones o altres treballadors. El nombre de confinats l'ha donat l'alcalde de Rincón deSoto,CarlosPaúl, qui també avança que hi seran fins a meitats d'abril i que són gent que no tenen el seu domicili a prop.

El consistori realitza un seguiment des de fa dues setmanes i va ser l'anterior quan es van detectar els primers contagis al pub. El batlle remarca que s'estan seguint els protocols establerts i que se'ls facilita l'atenció necessària.

tracking