Diari Més

Qui podrà tornar a treballar a partir del dia 9 d'abril?

Aquest dijous és quan finalitza la mesura que prohibia treballar a les activitats no essencials que haguessin de fer-ho presencialment

Imatge aèria del polígon industrial de Valls

Lear presenta un ERTO per als 900 empleats de la planta de VallsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El confinament total s'acabarà aquest dijous 9 d'abril, tot i que el confinament i l'estat d'alarma s'allargaran, de moment, fins el 26 d'abril, tal com va anunciar ahir el president de l'Estat espanyol, Pedro Sánchez.

D'aquesta manera, a partir del dia 9 es tornarà al confinament inicial, que permetia seguir treballant aquells sectors considerats no essencials i que van ser obligats a tancar entre el 30 de març i el 9 d'abril per portar a terme un confinament total.

Així doncs, algunes de les empreses que podran tornar a la feina a partir del dia 9 són les del sector de la construcció, el de la indústria i els comerços minoristes, entre altres. Tot i que aquests podran reprendre l'activitat a partir del dia 9, a Catalunya s'espera que ho facin a partir del 14, ja que divendres i dilluns són festius. D'altra banda, perquè aquestes activitats puguin tornar a la feina, les empreses hauran d'assegurar que respecten les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus i, si no és així, hauran de seguir treballant des de casa.

tracking