Diari Més

Successos

Dos detinguts per 'passar' mig quilo de marihuana al carrer i ocultar 558 plantes en una casa

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Novelda (Alacant) a dos homes de 36 i 23 anys d'edat

Imatge d'arxiu d'un agent de la guàrdia civil

guàrdia civilGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil van sorprendre'ls al carrer presumptament realitzant una 'passada' de marihuana i descobrir que en el seu domicili ocultaven 558 plantes

Una patrulla de Seguretat Ciutadana, que realitzava labors de prevenció per a vetllar pel compliment de les mesures de confinament, va observar a dos homes que parlaven en la part posterior d'un pàrquing, ha explicat la Benemèrita en un comunicat. En acostar-se a ells, van comprovar que, a més d'estar violant el confinament, suposadament estaven realitzant una transacció de mig quilo de marihuana.

Com a conseqüència, els agents van detenir als dos homes per un presumpte delicte contra la salut pública i van estendre acta a cadascun per infracció administrativa per incompliment de les mesures de confinament.

Arran d'aquests fets, es va practicar un registre domiciliari i els agents van trobar en l'habitatge d'un dels detinguts una complexa instal·lació de cultiuindoorde marihuana. Van intervenir gairebé vuit quilos de cabdell" disposats per a la seva venda, una complexa instal·lació que albergava 558 plantes, 2.000 euros en efectiu i un turisme que el detingut suposadament utilitzava per a transportar la droga. L'Institut Armat ha destacat la quantitat de droga aprehesa, ja que segons els seus càlculs hauria aconseguit en el mercat negre un valor de més de 300.000 euros. El titular de l'habitatge ja havia estat detingut anteriorment per fets similars.

Els arrestats van ser posats a la disposició del Jutjat de 1a Instància i Instrucció número 2 de Novelda (Alacant), que ha decretat la seva posada en llibertat amb càrrecs, a l'espera de judici.

tracking