Diari Més

Successos

Detecten a un conductor drogat que va al·legar que va ser al domicili de familiars

L'home també tenia el permís de conduir retirat

Imatge d'arxiu d'un agent de la guàrdia civil

guàrdia civilGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha sorprès avui un conductor de 27 anys en l'entrada de la ciutat d'Orense que circulava amb el permís de conduir retirat, que va donar positiu en drogues i que no va acreditar justificació pertinent per a no respectar l'ordre de confinament pelcoronavirus.

Els agents van sorprendre cap a les 13.00 hores al conductor en un control en una de les zones d'accés a la ciutat i aquest va assegurar que es dirigia de retorn al domicili d'uns familiars.

A l'interior del vehicle els agents van trobar sacs de pèl·lets, la compra dels quals no va poder acreditar, però en comprovar que el conductor presentava signes d'haver consumit estupefaents, li van realitzar el test, que va donar positiu en marihuana.

A més, van constatar que el conductor havia perdut la vigència del seu permís de conduir i el vehicle tenia els pneumàtics en «mal estat».

Per totes aquestes infraccions, la Guàrdia Civil indica que ha tramitat una acta de denúncia per incompliments en l'obligació de no transitar per la via pública excepte els casos degudament justificats.

tracking