Diari Més

Tecnologia

Movistar eleva a 100 els GB de regal pel coronavirus per totes les tarifes de contracte

Movistar ha decidit ampliar els 60 GB de regal que l'operadora lliurava a tots els seus clients de tarifa mòbil de contracte

Imatge de la promoció de Movistar

Movistar eleva a 100 els MB de regal pel coronavirus per totes les tarifes de contracteMovistar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir de l'1 d'abril, els clients de Movistar que posseeixin una línia mòbil de Fusió o contracte, sempre que porta associada tarifa de dades, tindran al seu abast 100 GB gratuïts per a gastar en un termini de dos mesos.

El confinament està fent mossa en tota Espanya: atès que no podem sortir de casa, la cerca d'entreteniment amb el qual diluir la pressió de les quatre parets és notòria. Per això, la majoria d'operadores de mòbil i televisió van decidir oferir regals als seus clients amb els quals pal·liar les molèsties de la quarantena. I una de les primeres va ser Movistar: a part d'oferir més canals en Movistar+Lite, l'empresa va decidir regalar 60 GB a tots els seus clients amb una tarifa mòbil de contracte. I ara ha ampliat l'oferta: la quantitat serà de 100 GB.

Segons ha confirmat Movistar en la seva comunitat d'ajuda, les dades de regal seran molt més substancials que aquells que van oferir en un primer moment: més d'un 60% per client. Podran accedir al regal tots els usuaris amb una línia mòbil de Fusió o una tarifa de contracte; sempre que incloguin una tarifa de dades. I tindran dos mesos per a gastar-los: des de l'1 d'abril fins al 31 de maig.

L'activació dels 100 GB per línia mòbil de Movistar no és automàtica ja que cal procedir manualment per a gaudir de la promoció. El procés és el següent:

S'ha d'accedir a l'aplicació Mi Movistar (per a Android iiOS)o entrar a l'àrea de client de la web.

Després, s'ha d'anar a 'Línia mòbil' i activar la promoció dels 100 GB per a dos mesos des de l'opció 'Gestionar dades'.

En el cas que s'entri des del web, i es disposi de diverses línies associades al compte de Movistar, s'ha d'activar la promoció per a cadascuna d'elles prement en els respectius números. Tot seguit, apareixerà el botó d'activació.

Si ja estava activa la promoció anterior dels 30 GB per mes automàticament haurà pujat el regal a 50 GB mensuals, 100 GB en total.

S'ha de tenir en compte que les dades de regal no són acumulables: una vegada acabi el període dels dos mesosdespareixeránels que no s0hagin consumit. La promoció ha d'activar-se abans de l'11 d'abril.

tracking