Diari Més

Educació

La xarxa d'escoles públiques de Reus posa en marxa una campanya per garantitzar l'accés a internet dels alumnes

A través de la iniciativa #compartimwifi es preten que es comparteixi l'accés a xarxes entre veïns

Cartell de la campanya

La xarxa d'escoles públiques de Reus posa en marxa una campanya per garantitzar l'accés a internet dels alumnescedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A conseqüènciade la implantació de l'Estat d'alarma degut a lapandèmiadel COVID-19, les escoles van haver de tancar les seves portes i els alumnes estan seguint les lliçons des de casa.

Els centres educatius s'han hagut de reinventar radicalment a l'hora d'educar alsalumnes, ja quehan passat de les classes presencials a lesonlinedes de casa. Malgrat tot, hi ha estudiants que no disposen de connexió a internet i, per tant, no poden seguir les classes que ofereixen els seus professors ni accedir a les informacions que poden enviar els seus centres educatius a través del correu electrònic.

Davant d'aquesta situació, la xarxa d'escoles públiques de Reus ha posat en marxa unacampanyaen la qual demana als reusencs que obrin el seu WIFI de10ha14hper tal queels seus veïns d'edifici sense accés a internet puguin descarregar les seves tasques escolars. L'associació, a més, demana que, en casquealgú s'ofereixi, hauria de deixar un avís a la porteria o a l'ascensor del seu edifici totinformantla resta de veïns.

tracking