Diari Més

Successos

Dos morts a un atac amb ganivet en l'est de França

L'autor de l'agressió, que va ser detingut, és un demandant d'asil d'origen sudanès

Imatge d'arxiu d'un vehicle policial de França

Dos morts a un atac amb ganivet en l'est de FrançaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys dues persones van morir aquest dissabte en l'atac perpetrat amb un ganivet per un home en la localitat deRomanssudIsère, en l'est de França, que va deixar a més diversos ferits, van informar els mitjans francesos.

L'autor de l'agressió, que va ser detingut, és un demandant d'asil d'origen sudanès, segons l'emissora localFranceBleuDrômeArdecha, que va indicar que les motivacions de l'atac encara són desconegudes.

Diversos testimonis assenyalen que l'atacant va cridar «AllahAkbar»(Al·là és gran) en llançar-se sobre les seves víctimes dins en una carnisseria de les principals avingudes deRomanssudIsère, localitat d'uns 33.000 habitants situada a 24 quilòmetres de la ciutat deValence.

El propietari de l'establiment es troba entre les víctimes mortals, segons les mateixes fonts.

La Fiscalia antiterrorista va informar a EFE que està actualment «avaluant la situació»per a saber si es fa càrrec de la recerca, que de moment ha assumit la Fiscalia deValence.

El delegat del Govern en el departament deDrôme,HuguesMoutouh, s'ha desplaçat fins al lloc dels fets. França es troba des del passat 17 de març en estat d'urgència sanitària per la crisi delcoronavirus, que ha deixat més de 6.500 morts al país, per la qual cosa els ciutadans només poden sortir de les seves cases per a comprar productes de primera necessitat o realitzar una breu activitat física entorn de les seves cases.

tracking