Diari Més

Sucessos

Detingut per disparar des d'un balcó a Alacant durant els aplaudiments de les 20 h

L'home va disparar unes sis vegades, i no ha transcendit si ho va fer amb una arma real o no

Una persona aplaudeix en reconeixement als sanitari

Detingut per disparar des d'un balcó a Alacant durant els aplaudiments de les 20 hEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser detingut aquest dijous detingut per realitzar pel que sembla mitja dotzena de trets des d'un balcó de la Cala de Finestrat (Alacant) cap al carrer durant els aplaudiments de les 20 hores que cada dia se succeeixen en homenatge al personal sanitari que actua contra la pandèmia delcoronavirus.

Fonts de la recerca van informar que l'arrestat és un home de nacionalitat búlgara que resideix des de fa molts anys en la Cala de Finestrat.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la recerca i no ha transcendit si l'arma era real o de salva, encara que en tot cas sembla que no va haver-hi danys personals.

Els trets es van efectuar des d'un balcó de la quarta planta d'un edifici situat en l'avinguda Marina Baixa de la Cala de Finestrat, al costat de la costa i molt pròxima a la turística Benidorm.

L'escena va ser gravada en un vídeo que circula per xarxes socials. En les imatges filmades des d'una altura superior d'un altre immoble s'aprecia al lluny un home efectuant els trets i s'arriba a veure les flamerades de foc de l'arma en el moment de les detonacions.

tracking