Diari Més

Viral

Africans ballant amb un taüt, el final dels memes que s'ha posat de moda a Tik Tok i a Twitter

Es tracta d'un ritual molt de moda a Ghana, en la qual es contracta a professionals per a 'ballar' el taüt

Imatge d'un funeral a Ghana

Africans ballant amb un taüt, el final dels memes que s'ha posat de moda en Tik Tok i Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segurament ja hagin vist més d'unmemeque acaba amb uns africans ballant amb un taüt sobre les seves espatlles, al ritme d'una cançó que sona per damunt.

És un dels recursos humorístics més utilitzats en xarxes socials comTikToko Twitter i aquests vídeos curts tenen sempre el mateix guió. Primer imatges d'alguna imprudència, accident, acció perillosa o declaració incendiària. Aquí comença a sonar el principi de la cançó Astronomia, deVicetone& TonyIgy.

I a continuació, coincidint amb el zenit de la cançó, les imatges d'uns homes amb vestit ballant amb un taüt, amb la música, donant a entendre un final tràgic per al succeït en la primera part del vídeo.

La majoria d'aquestes imatges d'africans ballant corresponen a funerals de Ghana, un país on els actes del sepeli poden durar fins a sis dies i on són tot un esdeveniment social.

Les famílies de Ghana arriben a endeutar-se perquè els seus difunts tinguin un enterrament pompós, ple de balls i menjar i on són responsables de la manutenció i allotjament dels familiars del mort.

Entre els serveis fúnebres que es contracten estan els d'aquests ballarins de taüts, que duen a terme diverses coreografies amb la caixa damunt i que ara estan sent utilitzades per alsmemes.

tracking