Diari Més

Oci

La versió gratuïta d'Amazon Music, disponible a partir d'avui

Es podrà accedir a ella des de qualsevol dispositiu i no caldrà estar subscrit al servei

Es pot reproduir des de l'aplicació Amazon Music, disponible per a iOS i Android.

La versió gratuïta d'Amazon Music, disponible a partir d'avuiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bones notícies pels amants de la música en mig del confinament. Amazon ha llençat aquest divendres la versió gratuïta de la seva plataforma de música en streaming Amazon Music. A partir d'ara, els usuaris d'aquest servei, encara que no siguin clients d'Amazon Prime o gaudeixin d'una subscripció a Amazon Music Unlimited podran escolar, de franc una gran varietat d'artistes i playlists de música en streaming. El servei s'ha habilitat per a Espanya, França i Itàlia.

Aquesta nova versió permet reproduir música en qualsevol dispositiu, des dels Amazon Echo fins a l'aplicació Amazon Music a iOS, Android i FireTV. A més, també es podrà accdeir a la versió gratuïta a través del web music.amazon.es.

Els usuaris podran reproduir milers d'emissores basades en cançons i artistes de qualsevol època i gènera així com escoltar algunes de les playlists globals i locals més exitoses, que inclouen des de pop, a ritmes llatins o dance, entre molts altres gèneres. A més, per a tots aquells que disposin d'un dispositiu Echo, podran adreçar-se a la ja arxiconeguda Alexa i demanar-li qualsevol cançó, intèrpret o estil musical.

tracking