Diari Més

Societat

'Resistiré 2020', una versió que arrasa, amb 3,4 milions de visualitzacions

El tema destinat a recaptar fons per a Caritas s'ha fet viral a les xarxes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 3,4 milions de visualitzacions en poc més de 24 hores. Aquest és el resultat del 'Resistiré 2020' una nova versió de la cançó del Duo Dinàmic interpretada per cantants com Vanesa Martín, Rozalén, David Bisbal, Melendi o Manuel Carrasco.

Més de cinquanta artistes participen en aquest enregistrament impulsat per Cadena 100 i produït per Pablo Cebrián, els beneficis de la qual seran per a Cáritas.

Després del seu llançament a Youtube i a Cadena100.es, la cançó ja està també disponible en totes les plataformes digitals, com Spotify, Apple Music, Deezer o Tidal.

A més s'ha creat una playlist oficial 'Resistiré 2020' on es podrà escoltar aquest èxit i una selecció de temes de les veus participants.

Una versió que consolida a 'Resistiré' com l'himne oficiós del confinament i que renova una cançó del Duo Dinàmic composta el 1987.

En aquesta ocasió la versió està a càrrec de David Bisbal, Melendi, Manuel Carrasco, Rozalén, Vanesa Martín, Álvaro Soler o els murcians Blas Cantó i Carlos Tarque (M-Clan).

Així com Índia Martínez, Andrés Suárez, José Mercé, Álex Ubago, Andrés (Dvicio), Mikel Erentxun, Pastora Soler, Carlos Baute, Conchita, David Otero, David Summers, Despistaos, Diana Navarro, Ela, Georgina, Iván (Efecto Pasillos), Josemi Carmona, Nil Moliner, Pedro Guerra, Pitingo, Rosana, Rulo, Sofía Ellar i Susana (Efecto Mariposa).

De tota manera, aquest himne més o menys oficiós del període de confinament que estem vivint no és del gust de tothom, o almenys, haver-lo d'escoltar de manera tant reiterada.

Un 'meme' dedicat al tema també ha fet fortuna a les xarxes:

alt

Resistiré 2020

tracking