Diari Més

Societat

El Patufet i el coronavirus, un conte perquè els petits agafin consciència

Els autors de la mítica col·lecció han posat a disposició de tots els pares que ho vulguin un conte audiovisual amb consells i curiositats pels menuts

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En Patufet ha viscut moltes anècdotes, històries i vivències. I ara també està vivint el coronavirus. I és que els autors de la col·lecció de contes Els Àlbums del Patufet, Roger Roig i Hugo Prades, han creat, aprofitant el confinament, un conte audiovisual que porta per títol El Patufet i el coronavirus. Aquest conte té com a objectiu explicar als més petits de cada algunes curiositats sobre aquest virus a la vegada que els mostra quines mesures cal seguir per a no contagiar-se i guanyar-lo.

El personatge d’aquesta ja mítica col·lecció de contes publicats per Cossetània Edicions manté la seva tradicional barretina, però es posa mascareta i explica als infants que cal quedar-se a casa, rentar-se bé les mans i que si es vol parlar amb els avis o els amics toca fer-ho per telèfon o mitjançant les xarxes socials. Així mateix, el Patufet anima als nens i nenes a ser responsables i valents.

El Patufet porta la barretina, però també mascareta.

El Patufet i el coronavirus, un conte perquè els petits agafin consciènciaCedida

tracking