Diari Més

Oci

Neix el Trivial sobre el coronavirus amb preguntes a través de WhatsApp

L'objectiu és col·laborar en la divulgació per evitar la propagació de la malaltia

La mitjana d'accessos a WhatsApp per dia de la població general és de 26,4.

Els majors de 65 anys consulten el WhatsApp 17 vegades al diaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d'usuaris del Trivial per Smartphones Pregunticas.com ha creat una nova categoria sobre el coronavirus amb l'objectiu de col·laborar en la divulgació per evitar-ne la seva propagació. Com han explicat en un comunicat, es tracta d’un Trivial que es juga a través d'un grup de WhatsApp, de forma que qui respon primer i de forma correcte, guanya. Un bot va llençant preguntes al grup i cada participant envia les seves respostes. Els creadors han habilitat un formulari per a que tothom qui vulgui pugui afegir noves preguntes i categories. Aquests dies de confinament han nascut també, de la mà dels usuaris, la categoria de Harry Potter, la de 'Joc de Trons' o la específica sobre el coronavirus.
En l'apartat sobre el coronavirus hi ha preguntes com Segons la OMS, els animals poden contagiar?o Segons la OMS, que és més efectiu, usar guants de goma o rentar-se les mans?que pretenen divulgar sobre el tema jugant.

'Pregunticas' va néixer el 2013 i té més de 160.000 usuaris registrats, el dia 13 de març van rellançar el joc convertint-lo en un xat, que aporta «més dinamisme i el fa més divertit», expliquen els seus creadors.

tracking