Diari Més

Máxima, de 100 anys, ha vençut el COVID-19

Màxima ha rebut l'alta dues setmanes després del seu ingrés a l'Hospital Perpetuo Socorro d'Albacete

Imatge de l'hospital d'Albacete

Máxima, de 100 anys, ha vençut el COVID-19agencies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Davant de les desesperants dades sobre víctimes delCovid-19, una senyora de 100 anys s'ha erigit com a representant de l'ànim i l'esperança. Aquesta dona ha rebut l'alta dues setmanes després de contagiar-se decoronavirus. La seva volta a casa des de l'Hospital Perpetuo Socorro d'Albacete va tenir lloc el divendres. «Jo crec que ha pogut amb elcoronaviruspel geni que té», compte el seu fill Juan Antonio.

En declaracions al Digital d'Albacete, elogia la labor dels sanitaris i tots els professionals del centre: «S'ha desviscut, no paren. A la meva mare li han fet un munt de proves, li han donat medicació i així a poc a poc ha anat millorant… la gent d'aquí és meravellosa, es desviuen pels malalts».

«Es va posar malalta el 15 de març, la van portar a l'Hospital General d'Albacete i li van detectarCovid-19», relata Juan Antonio, que explica que després d'això la van portar a la planta de geriatria.

El fill de Màxima llança un missatge a la gent «que està espantada pel virus», a aquella «que el passa molt malament: «Sembla que tots els majors de 60 anys estem predestinats per a anar amb els peus per davant, i no, això no és així».

tracking