Diari Més

Madrid estarà de dol des de demà pels morts per coronavirus

La bandera madrilenya onejarà a mitja asta en els edificis públics fins a nova disposició

Les bandera d'Espanya,de la Comunitat de Madrid i de la Unió Europea, situades a la Casa de Correus

Madrid estarà de dol des de demà pels morts per coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comunitat de Madrid guardarà dol oficial a partir de demà dilluns pels morts delCOVID-19«com a testimoniatge de dolor davant el sofriment de tots els madrilenys afectats per la pandèmia».

La bandera madrilenya onejarà a mitja asta en els edificis públics fins a nova disposició i es convida a la població a guardar un minut de silenci cada dia a les 12.00 hores en memòria dels morts, diu la Comunitat aquest diumenge en una nota de premsa.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, signarà aquest diumenge el decret que declara dol oficial a la regió des de demà, per a la seva publicació immediata en el Butlletí Oficial de la Comunitat de Madrid (BOCM).

«Havent-se produït gran nombre de defuncions i en reconeixement i record als difunts. Com a testimoniatge de dolor de la Comunitat de Madrid davant el sofriment de tots els madrilenys afectats per la pandèmia», recull el decret que signarà Díaz Ayuso.

Per disposició del govern regional, serà declarat el «dol oficial» des de les 00.00 hores del 30 de març de 2020, a partir del qual la bandera madrilenya onejarà a mitja asta «fins a novadisposició».

A més, la Comunitat convida a guardar un minut de silenci, cada dia a les 12.00 hores, en memòria dels morts a la regióorla pandèmia delcoronavirus.

Segons les últimes dades ofertes aquest matí pel Govern, en data d'avui la Comunitat compta 3.082 morts des de l'inici de la pandèmia, i 22.677 contagis.

tracking