Diari Més

Societat

Joventut i Adolescents.cat obren consultori psicològic en línia per atendre dubtes sobre el confinament

Psicòlogues expertes respondran les consultes a través del web 'Confinats.cat'

Els adolescents tenen diversos patrons de creixement que cal considerar 'normals', segons un estudi.

No hi ha un únic creixement 'normal' dels adolescents, segons un estudi de Vall d'HebronFreepik

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció General de Joventut (DGJ) i la comunitat Adolescents.cat han obert aquest dijous un consultori psicològic en línia per atendre dubtes i preocupacions a l'entorn del confinament. El recurs s'adreça a tota la joventut catalana, amb atenció especial a l'adolescència. Les consultes es poden vehicular a través del web 'Confinats.cat'. Es permet penjar-les de manera anònima i es promet «rapidesa» en les respostes. Es tracta de «donar eines i acompanyament» als membres d'aquest col·lectiu de població que pateix «angoixa i altres conseqüències psicològiques derivades del confinament», ha explicat Laia Girós, directora general de Joventut. Les professionals que atendran el servei estan especialitzades en l’àmbit juvenil.
A més del consultori, el nou web Confinats.cat ha creat fa dies una websèrie amb testimonis de joves que expliquen com viuen el confinament a través de vídeos, notícies d'actualitat sobre el coronavirus o consells pràctics sobre el confinament i la prevenció dels contagis.

El nou servei obert avui reforça i s’afegeix als tres consultoris en línia que Joventut impulsa fa anys i que són accessibles al portal Adolescents.cat. Aquests consultoris són dels àmbits de la psicologia, la sexualitat i l’alimentació i són atesos per professionals especialitzats de cada àmbit.

tracking