Diari Més

Rosalía sorprèn durant el confinament amb 'Dolerme'

Es tracta d'una balada romàntica que tracta sobre l'amor passat i el despit

Rosalía aplaudint i vestida de blanc davant un fons negre actuant a la cerimònia dels Grammy a Los Angeles

Un documental repassarà la trajectòria musical de RosalíaReuters

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rosalía torna a sorprendre. I aquest cop ho fa amb una balada romàntica que porta per títol Dolerme. La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha volgut amenitzar el confinament als seus seguidors amb el llançament d'un nou tema que parla sobre un amor passat i el despit.

En un missatge a les seves xarxes socials, l'artista explica que ella, com molta altra gent, està de quarantena, però que ha perdut «la noció del temps». «Vaig decidir que no hi pensaria massa i que, en canvi, posaria la meva energia i el meu cor en fer alguna cosa per als altres, a la meva manera», s'ha sincerat Rosalía. El resultat ha estat Dolerme.

La cantant comenta que «sé que el faig com artista pot semblar prescindible, per a alguns ho serà, però per a mi poder fer música és salut mental». I afegeix: «espero que Dolerme us faci sentir una mica millor, com a mi quan la vaig fer».

Nou àlbum més a prop

El llançament de Dolerme ve precedit de tema Juro que, publicat a finals de gener. Aquests dos temes, juntament amb la publicació fa uns dies d'un vídeo d'un estudi de gravació on apareixia la data 3 de juliol fan pensar que el nou disc d'estudi de la catalana està cada cop més a prop.

tracking