Diari Més

La Sagrada Família redueix l'aforament pel coronavirus i el limitarà a 1.000 persones simultàniament

S'ajornen els concerts de Mans Unides i de Setmana Santa

Imatge del temple de la Sagrada Família de Barcelona.

125.000 persones signen a Change.org perquè enterrin les restes de Franco sota la Sagrada FamíliaViquipèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Constructora de la Sagrada Família reduirà a partir d'aquet dijous l'aforament del temple a un màxim de 1.000 persones simultàniament, seguint les indicacions que aquest matí s’han donat des de la Generalitat de Catalunya. La mesura també afectarà la Casa Museu Gaudí, que veurà limitat el seu aforament a un terç de la seva capacitat actual. Així mateix, tancarà els ascensors de pujada i baixada de visitants a les torres de totes dues façanes. L'acció addicional es pren per reforçar les mesures de prevenció de visitants i treballadors per la crisi del coronavirus. La Sagrada Famlília ha ajornat els concerts de Mans Unides, previst per al 27 de març, i el concert de Setmana Santa, que s’havia de celebrar el 28 de març.
Seguint també les indicacions d'Ensenyament, ha suspès també el taller familiar de Setmana Santa que estava previst per al 28 de març, així com les visites didàctiques programades per als pròxims dies.

També ha quedat suspesa la il·luminació de la façana de la Passió, emmarcada en els actes de celebració de la Setmana Santa prevista per als pròxims dies 2, 3, 4 i 5 d’abril.

tracking