Diari Més

El PSC suspèn les activitats del partit durant 15 dies pel coronavirus

Amplien el termini per celebrar els congressos i assemblees de federació pendents

Pla obert del líder del PSC, Miquel Iceta, parlant amb els candidats electes Meritxell Batet i Manuel Cruz.

PSC, Miquel Iceta, Meritxell Batet, Manuel CruACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC ha suspès durant 15 dies les activitats de partit pel coronavirus. Segons ha informat en un comunicat aquest dimecres, els socialistes recomana suspendre per ara els actes, cursos de formació, congressos o assemblees a nivell de partit, federacions, agrupacions, i de la Fundació Rafael Campalans, així com les reunions previstes a la seu del carrer Pallars de Barcelona. Per als congressos i assemblees de federació que falta celebrar i les assemblees d'agrupacions, s'ampliarà el termini en 90 dies a partir d'aquest dimecres perquè es puguin fer, segons ha decidit la comissió executiva del partit.
Per contra, es mantenen les visites de caràcter individual, com la programada per dijous a Lleida del primer secretari del partit, Miquel Iceta, on s'entrevistarà amb la Plataforma de la Fruita Dolça, visitarà el Centre d’Interpretació del Món Rural d’Alcarràs i es reunirà amb el Fòrum d’Empresaris. El líder del PSC hi anirà acompanyat de la viceprimera secretària i portaveu del PSC-Units al Parlament, Eva Granados, i pel diputat Òscar Ordeig, entre altres.

El PSC seguirà pendent de les indicacions que emetin les autoritats sanitàries i fa una crida a seguir aquestes recomanacions. Podrien prorrogar aquest període de 15 dies de suspensió d'activitats de partit en funció de l'evolució del virus.

tracking