Diari Més

Vueling ofereix a qui compri vols ara un canvi de dates sense cost

La companyia ho ofereix per bitllets comprats fins el 23 de març

La companyia permet fer el canvi de vol fins dues hores abans de la sortida.

Vueling ofereix a qui compri vols ara un canvi de dates sense costVueling

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vueling ha ofert als qui comprin entre avui i el 23 de març un vol per a enguany que puguin canviar sense cost les dates del trajecte fins al 31 de desembre.

Vueling, que ha anunciat aquesta iniciativa a través d'un comunicat, intenta així accelerar la venda de bitllets després de la caiguda de l'activitat que ha provocat la crisi del coronavirus.

«Davant l'excepcional situació que s'està vivint a Europa en aquestes últimes setmanes, Vueling ha decidit proporcionar un major nivell de flexibilitat a tots els seus clients permetent-los modificar les dates dels seus vols per a totes les noves reserves que es realitzin entre els dies 10 i 23 de març i permetran canvis de dates de vol fins al dia 31 de desembre de 2020», diu la companyia del grup IAG.

Fonts de Vueling han precisat que es permetran canvis de vol sense cost fins a dues hores abans, una oferta «disponible per a qualsevol ruta de Vueling» -opera un total de 120 destinacions- i «en les tarifes Basic, Optima i Family que normalment no disposen d'aquesta opció».

Amb tot, fonts de Vueling no han aclarit de moment si la companyia retornarà els diners a clients que han comprat bitllets per a destinacions com Itàlia, o quants vols s'han hagut d'anul·lar a conseqüència d'aquesta crisi sanitària.

tracking