Diari Més

Torra es reuneix amb els grups parlamentaris a Palau per parlar del coronavirus

El Govern posa al dia les formacions sobre la gestió i seguiment de l'arribada i contenció

Pla general d'un moment de la reunió entre el Govern i els representants dels grups parlamentaris sobre el coronavirus.

Torra es reuneix amb els grups parlamentaris a Palau per parlar del coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, està reunit des d'un quart de cinc de la tarda amb els grups i subgrups parlamentaris catalans per tractar la gestió del coronavirus. La trobada es fa al Palau de la Generalitat i, per part del Govern, també hi han assistit la consellera de Salut, Alba Vergés, el titular d'Interior, Miquel Buch, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el conseller de Territori, Damià Calvet. L'objectiu de la reunió és posar al dia les formacions polítiques de la gestió i seguiment que s'està fent de l'arribada, expansió i contenció del coronavirus a Catalunya.
Assisteixen a la reunió Albert Batet i Lluís Guinó (JxCat), Anna Caula i Gemma Espigares (ERC), Carlos Carrizosa i Jorge Soler (Cs), Miquel Iceta i Assumpta Escarp (PSC-Units), Jéssica Albiach i Marta Ribas (CatECP), Vidal Aragonès (CUP-CC) i Santi Rodríguez (PPC).

Aquesta és la primera vegada que Cs es reuneix a la Generalitat aquesta legislatura –el partit es negava a anar-hi pel llaç groc del balcó– i ho fa «per tal de conèixer de primera mà quina situació s'està vivint a Catalunya i quines mesures s'han d'adoptar» pel covid-19.

tracking