Diari Més

El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana confirma un cas de coronavirus entre els seus treballadors

El departament ha reforçat les mesures preventives per evitar el contagi

Imatge del laboratori de l'Hospital Clínic que fa proves de coronavirus.

Més d'un centenar de professionals sanitaris aïllats a Catalunya per haver estat en contacte amb positius de coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha confirmat un cas de coronavirus entre els seus treballadors. Segons ha explicat en un comunicat, es tracta d'un funcionari de 56 anys que està ingressat a la UCI d'un centre hospitalari de Madrid, després que el dijous 5 de març hi anés perquè tenia símptomes de la infecció. El ministeri ha contactat amb els treballadors que puguin tenir-hi una relació més estreta i quotidiana i ningú té símptomes de coronavirus. Tot i això, se'ls ha demanat de manera preventiva que no vagin a treballar. A més, el departament ha assegurat que s'ha reforçat totes les mesures preventives per evitar el contagi.

D'altra banda, detallen que també s'ha contactat amb les empreses encarregades dels serveis de neteja i cafeteria i se'ls ha demanat que reforcin les mesures d'higiene de despatxos i zones comunes. També han avançat que pararan especial atenció a la higiene de superfícies amb major contacte i exposició per tal d'evitar qualsevol possible transferència i es desinfectarà totes les eines amb una neteja a màquina a alta temperatura i es comptarà amb els equips de protecció individual que es considerin necessaris.
tracking