Diari Més

Sanitat

El Corte Inglés retira un iogurt de fruites de la seva marca blanca davant el risc de contenir trossos de goma

Estan afectats els lots del Iogurt desnatat amb trossos de fruites amb data de caducitat de 14, 21 i 27 de febrer i 6 i 12 de març, en format de 8 unitats

El producte que ha esta reitrat

El Corte Inglés retira un iogurt de fruites de la seva marca blanca davant el risc de contenir trossos de goma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Corte Inglés ha informat de la retirada dels seus supermercats de diversos lots del Iogurt desnatat amb trossos de fruites de la seva marca blanca, fabricat perLactalisNestlé UltraFrais, «a causa d'un possible risc de contenir petits trossos de goma tova de color negre».

Segons ha explicat en un comunicat, estan afectats tots els lots amb data de caducitat de 14, 21 i 27 de febrer i 3 i 12 de març, en format de vuit unitats de 125 grams.

L'empresa recomana a tots els consumidors que tinguin aquest producte a les seves cases que «per precaució no el consumeixin», i que la retirada es produeix «seguint indicacions del nostre fabricant»,LactalisNestlé UltraFrais.

D'igual forma, El Corte Inglés ha assenyalat que té a la disposició dels usuaris el correu electrònic clientes.supermercado@elcorteingles.com, on poden indicar el número de la comanda online (si el van comprar a través de la web) per a aconseguir el reintegrament de l'import del producte.

tracking