Diari Més

Aena registra un cas de coronavirus en la seva seu central de Madrid

Aena ha reforçat les mesures preventives amb teletreball per a alguns grups d'empleats i una esterilització de l'edifici

Imatge d'arxiu de la torre de control de Barajas

Aena registra un cas de coronavirus en la seva seu central de MadridEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aena ha registrat un cas decoronavirusen la seva seu central de Madrid i ha reforçat les mesures preventives amb teletreball per a alguns grups d'empleats i una esterilització de l'edifici, segons ha informat aquest diumenge el gestor aeroportuari en un comunicat.

Es tracta, expliquen, d'un treballador extern, que va estar per última vegada en l'edifici el passat 28 de febrer, quan encara estava asimptomàtic. Detallen que va començar a sentir-se mal el cap de setmana, per la qual cosa no ha anat a treballar des d'aquest dia i que durant la jornada d'ahir li van realitzar les proves i el resultat va ser positiu. En aquests moments està hospitalitzat seguint les indicacions dels metges i l'empresa ha iniciat les mesures preventives.

Així, totes les persones que han tingut contacte directe amb ell han estat identificades i realitzaran teletreball des d'aquest mateix dilluns, així com els col·lectius de risc que treballen en l'edifici, afegeixen. A bandad'això, expliquen que s'està procedint a una esterilització de la planta i de totes les zones comunes. L'empresa ha convocat a més un Comitè de Seguretat i Salut demà per a mantenir informats als representants dels treballadors i recorda que manté contacte permanent i coordinació amb les autoritats sanitàries espanyoles.

tracking